FAQ

Hoe reinig ik mijn edelstenen?

Er zijn verschillende manieren om edelstenen te reinigen.

  • Reinigen met water: Leg de edelsteen enkele uren in een kom met water. Het water moet wel op kamertemperatuur zijn en kan eventueel worden aangevuld met zeezout.
  • Reinigen met rook: Steek een bosje salie of palo santo aan en houd de edelsteen in de rook. Dit wordt ook wel smudging genoemd.
  • Reinigen met aarde: Leg de edelsteen enkele dagen in een bakje met aarde. De aarde absorbeert alle negatieve energie.
  • Reinigen met andere edelstenen: Leg de edelsteen tussen bergkristal of amethist. Deze stenen hebben een zuiverende werking en kunnen de edelsteen reinigen.
  • Reinigen met volle maan: Leg de edelstenen bij volle maan in het raamkozijn en de maan doet verder het werk. 

Het is belangrijk om de edelsteen regelmatig te reinigen, vooral wanneer je hem veel draagt of gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de steen zijn positieve eigenschappen behoudt en negatieve energie afvoert.

Let op: niet alle edelstenen kunnen op dezelfde manier worden gereinigd. Sommige stenen kunnen beschadigen wanneer ze in contact komen met water of rook. Doe altijd eerst onderzoek hoe je de edelstenen kunt reinigen. 

Zijn de items identiek aan de foto's?

Bijna alle items zijn identiek aan de foto. Uitzondering zijn de sleutelhangers en obelisken. Verder zijn alle producten; boekensteunen, op standaard, theelichten, geodes identiek aan de foto's en video's op de website. 

Kan ik jullie bezoeken?

Nee wij hebben geen winkel of showroom. Maar wij zijn wel regelmatig te vinden op beurzen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar om dezelfde dag en anders de volgende werkdag de bestelling te versturen met PostNL voorzien van een Track & Trace code.

Waarom is er geen brievenbus pakket optie als verzendmethode?

Wij vinden het heel belangrijk dat de bestellingen mooi en goed verpakt worden verzonden. Om ervoor te zorgen dat de items in originele staat en zonder beschadigingen aankomen bij de klant hebben wij ervoor gekozen om alle items via pakketten te verzenden.